Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
137
137

Заборгували 135 000 гривень: чи буде технічна вода у споживачів ОКВ «Капулівський водограй»?

чи буде технічна вода у споживачів ОКВ Капулівський водограй

Споживачі ОКВ «Капулівський водограй» заборгували 135 000 гривень за спожиту технічну воду. Договір на 2024 рік буде укладений у випадку погашення боргу.

22 квітня на  офіційному сайті громади з’явився лист Нікопольського міжрайонного управління водного господарства, який надійшов на ім’я голови громади та в.о. ОКВ «Капулівський водограй». Повідомляє Nikopolnews.

У ньому йдеться про те, що станом на 22 квітня 2024 року ОКВ «Капулівський водограй» заборгував Нікопольську міжрайонного управління водного господарства 135 000 гривень за спожиту воду, в рамках укладеного договору від 18 травня 2023 року.

Згідно з п. 5.3 Договору за невиконанням Замовником (ОКВ «Капулівський водограй» – авт.) фінансових забов’язань, встановлюється пеня в розмірі подвійної облікової ставки НБУ від суми заборгованості за кожен прострочений день з моменту виставлення рахунку.

Окрім того, Нікопольське міжрайонне управління водного господарства є платником податку на додану вартість, тому сума ПДВ, що закладена у вартість послуг подачі води управлінням вже сплачена до Держбюджету України.

Також у листі повідомляють, що після реконструкції Капулівська насосна станція готова до надання послуг з подачі води.  Але у випадку не погашення наявного боргу, договір на 2024 рік не буде укладений.

Чи буде технічна вода у споживачів ОКВ «Капулівський водограй»?

c72714fa683ee1aec8515a899e693d02

Новини Нікополя і району:  У Нікополі за мільйон замовили послугу з нагляду за станом «горбатого» мосту

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×