Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
69
69

Патронажні медсестри Покрова отримали легковий автомобіль і планшети

 Патронажні медсестри Покрова отримали легковий автомобіль і планшети 

Патронажні медсестри Покрова отримали легковий автомобіль і планшети. Вони здійснюють візит до родин з дітьми до 3-х років.

Про це повідомили на сайті міської ради, передає Nikopolnews.

Патронажна служба у Покрові існує давно. Минулого  року на її базі впровадили універсально-прогресивну модель домашніх медсестринських візитів до дітей до трьох років включно. Центр первинної медико-санітарної допомоги Покрова пройшов конкурсний відбір до Програми «Турбота з народження вдома», який є спільним проєктом МОЗ України та ЮНІСЕФ.

«Ця програма дозволяє більше уваги приділяти не тільки медичним аспектам догляду за дітьми, а й соціальним, психологічним, фізичним», говорять у міській раді.

Патронажні медсестри Покрова отримали легковий автомобіль і планшети

448210711 871546155012493 6701701063720847452 n

В рамках вищезгаданого проекту працюють дві патронажні сім’ї в команді з лікарями. Вони взаємодіють з кожною дитиною та її родиною. допомагають вирішити індивідуальні потреби.

«Під час звичайного прийому в амбулаторії, педіатр та медсестра мають всього 15 хвилин на огляд дитини і спілкування з батьками. Цього часу не завжди достатньо для повноцінного консультування родини з дитиною», йдеться у повідомленні.

Для якісного догляду за дітьми медсестри отримали патронажні сумки і планшети.

Директорка Центр первинної медико-санітарної допомоги Олена Саламаха повідомила, що послуга домашніх візитів до родин з дітьми до трьох років стане ще ближчою. В рамках програми медики  отримали легковий автомобіль, який допоможе медперсоналу бути більш мобільним та відвідувати віддалені населені пункти громади.

Новини Нікополя і району:  На Нікопольщині депутати виділили кошти на участь творчого колективу у міжнародному фестивалі

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×