Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
921
921

Ми можемо сидіти на каші, аби все було добре: Першотравненська громада отримала гуманітарну допомогу від благодійників

Першотравненська громада отримала

Вже не вперше Першотравненська громада отримала гуманітарну допомогу від благодійників отримала гуманітарну допомогу від некомерційної американська організація GEM. Про це йдеться у сюжеті, який опублікував начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко, передає Nikopolnews.

1-го серпня з робочим візитом він відвідав вищезгадану громаду.

«Сьогодні, ми працювали на території Першотравненської громади. Питання типові, як і для інших громад району. Водопостачання, забезпечення мешканців гуманітарною допомогою. До речі сьогодні на територію громади працював фонд GEM. Користуючись нагодою дякую всім благодійним організаціям, які працюють на території району. Це – фонд GEM World Program разом із СпівДія й інші благодійники», –сказав Євген Євтушенко.

Про тісну роботу з Нікопольською РВА розповідає і голова громади Тамара Литовченко.

«Ми плідно співпрацюємо з головою Нікопольської РВА Євгеном Євтушенко. У випадку зустрічі з благодійними фондами він переадресовує їх на нашу громаду. Ми отримуємо допомогу не тільки в надані підвізної та бутильованої води, а й продуктових наборах. Сьогодні ми вчергове отримали гуманітарну допомогу від GEM», говорить голова громади.

Першотравненська громада отримала гуманітарну допомогу від благодійників: відео

Напередодні благодійники доставили питну бутильовану воду та продуктові набори у населені пункти громади. А місцеве самоврядування визначили категорії, як її отримують. Серед них – багатодітні родини, пенсіонери – ВПО, місцеві пенсіонери й дітям з інвалідністю.

«Ми отримуємо гуманітарну допомогу раз на місяць. Дякуємо їм за це(благодійникам – авт.) Нам треба мир. Ми навіть можемо на каші на одній без масла сидіть, аби було все добре », – говорить місцева жителька.

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×