Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1093
1093

Покров святкує День народження: як місто прожило останній рік

Покров святкує

1 жовтня – місто Покров святкує свій День народження. В цьому році йому виповнюється 67 років.

Другий рік поспіль, через війну місто не відзначає цей день гучно. У міській раді згадали, як прожили останній рік від Покрови до Покрови, передає Nikopolnews.

«Кожен відносно спокійний новий день – це подарунок від наших воїнів. У лавах ЗСУ та інших оборонних підрозділах України чимало наших захисників і захисниць, які дають гідну відсіч російським загарбникам. Ними пишеться ще одна славна сторінка історії України та рідного міста Повертайтеся швидше, повертайтеся неушкодженими, повертайтеся з Перемогою!», йдеться у повідомленні.

384996220 712931150873995 7561795436493165567 n

За своє прагнення жити незалежно місто Покров платить високу ціну. «Наших Героїв нам доводиться зустрічати й «на щиті». За кожним болить серце і щемить душа… Бракує слів, щоб висловити підтримку рідним. Єдине і найважливіше тепер — відчувати вдячність і пам’ятати про тих, хто за нашу свободу віддав найдорожче», говорять у міській раді.

385007716 712930937540683 3208732111954363863 n

З початку повномасштабного вторгнення громада стала тимчасовим прихистком для понад 12 тисяч осіб, що вимушені були виїхати з тимчасово окупованих територій чи зони бойових дій.

«Потворні руки війни торкнулися до кожної людини, вдерлися у кожну сферу нашого життя. Не зважаючи на це, покровчани зберігають силу духу та єдність, а місто долає виклики і все одно намагається рухатися вперед»

Водночас, у співпраці з Українським фондом соціальних інвестицій у Покрові реконструйовано дві амбулаторії та відновлено їх роботу. Покращенню медичного обслуговування населення сприяло і впровадження універсально-прогресивної моделі домашніх медсестринських візитів до сімей з дітьми від 0 до 3 років. У медиків побільшало санітарних автомобілів, а в комунальних підприємствам – спецтранспорту.

385010438 712931444207299 2196430141420781705 n

Міський простір залишається таким же чистим та доглянутим. Кожен мешканець громади наближає перемогу у свій спосіб, свої можливості, але усіма силами, усім серцем. На багатьох аренах світу впродовж року піднімали український прапор спортсмени родом з Покрова. Це і стрибуни у воду, дзюдоїсти, боксери, кікбоксери. Ми пишаємося усіма, хто прославляє Україну і доводить — ми непереможні.

Гарні результати демонструють творчо обдаровані діти. Покровчани гідно тримають медичний, освітянський, комунальний фронт, не пасують перед труднощами.

Пережили блекаути, гідно пройшли випробування, пов’язані з відсутністю водопостачання.

«У взаємодії з обласною та районною військовими адміністраціями, за підтримки АТ «Покровський ГЗК», міжнародних партнерів та доброчинців з усієї України, представників місцевого бізнесу та підприємств різної форми власності – кризу вдалося подолати», – йдеться у повідомленні

Поки в Україні йде війна, кожен мешканець громади чітко усвідомлює — потрібно бути корисним. Віддавати максимум знань, зусиль, навичок, ресурсів, щоб наблизити найочікуваніший день. Задля Перемоги покровчани донатять, волонтерять, підтримують силу духу, віру в ЗСУ і усіх, хто боронить нашу рідну землю.

Покров святкує

Під покровом Пресвятої Богородиці місто живе, бореться і рухається вперед, до спільної мети.

«Цьогорічний День міста ми знову зустрічаємо з болем у серці. Та прийде час і ми обов’язково все відсвяткуємо і завершимо усі свої плани.. Головне – ми довели, що наша громада – сильна своєю єдністю, й у нас одна мета – Перемога і Мир», – зазначив міський голова Олександр Шаповал.

Покров святкує День народження: фото

Покров святкує

Покров святкує

Покров святкує

Покров святкує

Покров святкує

Покров святкує

Покров святкує

Покров святкує

Покров святкує

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×