Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
242
242

У Покрові з’явиться мультидисциплінарна команда: які послуги вона надаватиме

У Покрові з'явиться мультидисциплінарна команда 3

У Покрові з’явиться мультидисциплінарна команда для допомоги вразливим категоріям населення. До її складу увійдуть – лікарі, психолог та соціальний працівник.

Повідомили на офіційному сайті міської ради, передає Nikopolnews.

«Такий підхід дозволить оптимізувати процес діагностики та лікування, забезпечуючи найкращі результати для пацієнтів», відзначили у міській раді.

У серпні представники Центру первинної медико-санітарної допомоги, управління праці та соціального захисту, територіального центру та центру соціальних служб пройшли навчання під назвою «Впровадження мультидисциплінарного підходу на рівні первинної медичної допомоги для цільових громад Дніпропетровської області».

Воно проходило в межах грантової програми «Відновлення доступу населення до медичної допомоги» (Reconnecting People to Care), реалізованої Проєктом USAID «Підтримка реформи охорони здоровʼя».

«Разом із ще чотирма громадами Дніпропетровщини, покровчани ознайомилися з ключовими аспектами мультидисциплінарного підходу (МДП) та розпочали його впровадження на базі місцевих закладів охорони здоров’я», додали у повідомленні.

У Покрові з’явиться мультидисциплінарна команда: фото

У Покрові з'явиться мультидисциплінарна команда

У Покрові з'явиться мультидисциплінарна команда 2

У Покрові з'явиться мультидисциплінарна команда 3

У Покрові з'явиться мультидисциплінарна команда 4

Ще новини Нікопольщини: У терцентрі Нікополя розпочинає роботу мультидисциплінарна команда: подробиці

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×