Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
134
134

В Покрові родинам полеглих Захисників вручили ордена «За мужність» III ступеня (фото)

В Покрові родинам

В Покрові родинам полеглих Захисників вручили ордена «За мужність» III ступеня. Про це повідомили на сайті міської ради, передає Nikopolnews.

30 червня відбулося пленарне засідання чергової 41 сесії Покровської міської ради 8 скликання. На початку засідання присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять покровчан, всіх полеглих захисників та захисниць України, мирних громадян, котрі загинули внаслідок повномасштабного вторгнення російських окупантів.

В Покрові родинам

Депутати одноголосно підтримали проєкт рішення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Покров» (посмертно) Даніїлу Лєксіну. Зі словами подяки й підтримки, міський голова Олександр Шаповал вручив відповідну відзнаку та медаль «За заслуги перед містом»рідним загиблого воїна.

В Покрові родинам

Начальник третього відділу у місті Покров Нікопольського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Олександр Лєвін передав державні нагороди, орден за «За мужність» III ступеня (посмертно), родинам полеглих захисників, Почесних громадян міста – Сергія Вітренка, Дмитра Копищика, Івана Чічіки, Сергія Шульги, Олега Бондаренка, Миколи Забутного. Нагрудний знак «66 окрема механізована бригада сухопутних військ» рідним Костянтина Сіренка.

В Покрові родинам

Окрім того, на сесії було вручено посвідчення майстер спорту України з боксу та подяку міського голови Нікіті Захарченку, переможцю міжнародних та всеукраїнських турнірів, який прославляє Покров на спортивних аренах, вихованцю заслуженого тренера України Ігоря Мациборка.

В Покрові родинам

Під час сесії депутати розглянули ряд важливих питань, які стосуються життєзабезпечення міста. На підставі Постанови Покровської міської територіальної виборчої комісії Нікопольського району Дніпропетровської області “Про визначення осіб такими, які відмовились від депутатського мандату Покровської міської ради Нікопольського району Дніпропетровської області у територіальному виборчому списку та визначення обраними депутатами наступних за черговістю кандидатів в депутати”, з персонального складу комісії з питань безпеки і оборони, депутатської діяльності та зв’язків з громадськістю виведено депутата Андрія Миколайовича Барабаха та введено  Олега Олеговича Фрай.

В Покрові родинам полеглих Захисників вручили ордена  «За мужність» III ступеня: фото

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×