Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
168
168

У Покрові просять створити Алею пам’яті загиблих воїнів: люди вже підписали петицію

У Покрові просять створити Алею

У Покрові просять створити Алею пам’яті загиблих воїнів. Люди вже підписали  відповідну петицію. Тепер її повинні розглянути у міській раді й надати відповідь.

Повідомляє Nikopolnews.

Жителі міста Покров просять міську владу створити Алею пам’яті полеглих воїнів, які захищали суверенітет та територіальну цілісність України на алеї Т.Г.Шевченка. Для цього створили дві петиції. Одна з них вже набрала 102 голоси, з необхідних 100. Ця петиція була створена 23 серпня. Її автор – Маковецький Андрій Григорович.

У Покрові просять створити Алею пам’яті загиблих воїнів

У Покрові просять створити Алею

Андрій Маковецький просить владу створити алею памʼяті загиблих воїнів, з їх фото та історією кожного воїна. На думку чоловіка,  не можна забувати, якою ціною ми живемо й якою ціною вони виборювали свободу

«Я вважаю що вона повинна бути створена на Бульварі Шевченко – бо це те місце де ходив, жив, прощався, «був», кожен воїн м.Покров. На алеї повинні бути всі герої війни Росії проти України з часу 2014 – по сьогодні..», йдеться у тексті петиції.

Відзначимо, що на Нікопольщини створили алею пам’яті полеглих воїнів за суверенітет і цілісність України у Мирівській громаді.

 Фото ілюстративні

Ще новини Нікопольщини: Мирівська громада долучиться до Всеукраїнського забігу «Шаную воїнів, біжу за Героїв України»

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×