Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
192
192

У Покровській громаді розпочався щорічний захід «Діємо для здоров’я! Діємо для життя!» (відео)

У Покровській громаді розпочався щорічний захід

20 квітня у Покровській громаді розпочався щорічний культурно-спортивний захід «Діємо для здоров’я! Діємо для життя!». Він присвячений пам’яті колишньому голові громади Миколі Хнюкало.

Повідомляє Nikopolnews з посиланням на ютуб-канал Покровської сільської громади.

Культурно-спортивний захід «Діємо для здоров’я! Діємо для життя» присвячений популяризації громадського здоров’я, підтримки ментального здоров’я.  А також заохочує на профілактику не інфекційних захворювань разом з україно-швейцарським проектом «Діємо для здоров’я!» за ініціативи колишнього голови Покровської сільської громади Миколи Хнюкала.

Минулого року цей захід став справжнім святом для кожної родини громади. У заході взяли участь понад 250 працівників Покровської сільської ради, приблизно 190 дітей шкільного віку й півсотні дітей дошкільного віку. Викладачами закладів освіти та вихователями дитячих садочків було проведено 20 занять. На них діти розкрити себе, здобули знання зі здорового способу життя, долучити до активностей дорослих і отримати пам’ятні подарунки.

У Покровській громаді розпочався щорічний захід

В цьому році до спортивного заходу приєдналася і культура. На цей раз мешканців Покровської громади чекають наступні культурні локації: акторська майстерність, гра на музичних інструментах, вокальне мистецтво, декоративно-прикладно мистецтво, хореографічна хвилинка, презентація книги, скандинавська ходьба та багато іншого.

Під час урочистого відкриття вищезгаданого культурно-спортивного заходу до його учасників з вітальними словами звернулися:

  • Голова робочої групи щорічного культурно-спортивного заходу, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Покровської сільської ради Ірина Лісова.
  • Меценат, голова громадської організації «Нікопольський край» Володимир Євтушенко.
  • Мама загиблого Героя, колишнього жителя села Капулівка, одна з засновниць благодійного фонду імені Іллі Грабар Людмила Голуб;
  • Поліцейський офіцер громади, амбасадор велоруху громади Роман Мартинюк;
  • Захисник України та велоспортсмен Олег Паливода.

Детальніше дивіться на відео.

У Покровській громаді розпочався щорічний захід «Діємо для здоров’я! Діємо для життя!»: відео

Слідкувати за перебігом культурно-спортивного заходу «Діємо для здоров’я! Діємо для життя!» можна у соціальній мережі «Фейсбук».

Новини Нікополя і району: Втрата справжньої людини і кумира: сьогодні в Покровській громаді згадують Миколу Хнюкала

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×