Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
550
550

«За метр від укриття вибухнув другий снаряд»: поліцейський з Нікопольщини розповів про отримане поранення

поліцейський з Нікопольщини розповів про отримане поранення

23-річний поліцейський з Нікопольщини Андрій Ткаченко розповів про отримане поранення. Зараз він проходить реабілітацію.

Про це йдеться на обласному сайті поліції, передає Nikopolnews

На початку повномасштабного вторгнення Андрій був у Марганці. Коли  росіяни почали обстрілювати місто він разом з колегами виїжджав на місця прильотів, допомагали населенню та фіксували воєнні злочини.

ja vizhiv i ce divo tozh ja prosto ne maju prava zdavatis pravoohoronec z dnipropetrovshhini andrij tkachenko 6ce692f

«Ми не раз потрапляли під ворожі обстріли на маршруті патрулювання. Пам’ятаю, був артобстріл і десь за 50-100 метрів від нашого службового автомобіля прилетів снаряд – нам дуже пощастило залишитись неушкодженими», говорить поліцейський

Поліцейський з Нікопольщини розповів про отримане поранення

Ніч з 1 на 2 березня 2023 року розділила життя Андрія Ткаченко на до та після. 1 березня він заступив на добове чергування. Разом з колегою ніс службу у Марганці. Чоловік загадує, як почув звук ворожого дрона.

«Перший вибуховий пристрій скинули неподалік і ми швидко побігли до укриття, але за метр від укриття вибухнув вже другий снаряд. Так вийшло, що мене зачепило найбільше. Я був у свідомості і розумів все, що сталося. Як такого болю, не відчував, був просто шок. Бачив тільки, що є сильна кровотеча і травмована кисть руки. Коли доторкнувся до ніг, то не відчував їх. Розумів, що якщо зараз не накладу собі на руку турнікет, просто стечу кров’ю», каже Андрій Ткаченко

Тоді пораненого правоохоронця доставили до лікарні. По дорозі медики просили його не закривати очі та розмовляти.  Чоловік протримався до приїзду в Дніпро. Потім він втратив свідомість та перебував без свідомості  два дні.

ja vizhiv i ce divo tozh ja prosto ne maju prava zdavatis pravoohoronec z dnipropetrovshhini andrij tkachenko d2e755d

Вже потім Андрій дізнався, що лікарі зробили йому декілька операцій на спині, правій руці та обличчі, оскільки була зламана щелепа. Руку вдалося врятувати, хоча спочатку були прогнози щодо ампутації.

ja vizhiv i ce divo tozh ja prosto ne maju prava zdavatis pravoohoronec z dnipropetrovshhini andrij tkachenko ce84e11

Нещодавно пораненому правоохоронцю Андрію Ткаченку присвоїли чергове звання старшого лейтенанта поліції. Колеги з нетерпінням чекають його повернення на службу до поліції.

Поліцейський потребує допомоги. Адже реабілітація коштує немаленьких грошей. Тож колеги просять небайдужих підтримати його фінансово, якщо є така можливість.

Реквізити:

  • 4149499809695321 (Картка на ім’я Андрія Ткаченка)

Новини Нікополя і району: Понівечено центральний вхід та вибито декілька вікон: у Нікополі ворожий снаряд пошкодив Спасо-Преображенський собор УПЦ МП

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×