Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
655
655

Рятувальника з Нікопольщини президент нагородив орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно)

Рятувальника з Нікопольщини президент нагородив орденом “За мужність” ІІІ ступеня (посмертно)

Рятувальника з Нікопольщини Миколу Нечипоренка президент Володимир Зеленський нагородив орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Про це повідомили на сторінці «ДСНС України», передає Nikopolnews.

«Президент України нагородив орденом “За мужність” ІІІ ступеня капітана служби цивільного захисту Миколу Нечипоренка (посмертно). За особисту мужність, виявлену в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння Українському народові», йдеться у повідомленні.

нечипоренко

Рятувальника з Нікопольщини президент нагородив орденом «За мужність»

photo 2024 06 08 10 04 38

Нагадаємо, 8 червня ворог атакував Нікопольщину дроном-камікадзе. Внаслідок чого зайнявся автомобіль. На місце виїхали рятувальники. Вони розпочали ліквідацію пожежі.  В цей момент окупанти підступно атакували рятувальників. Поранення отримав 28-річний вогнеборець Микола Нечипоренко. Він до останнього боровся за життя. Але ураження виявилися надто серйозними. Врятувати хлопця не вдалося…

22 червня начальник караулу 44 державної пожежно-рятувальної частини 7 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області Нечипоренко Микола Миколайович помер.

нечипоренко

В останню путь Миколу Нечипоренка провели 24 червня у місті Покров.

Ще новини Нікопольщини: Загиблі Герої Нікопольщини: Євген Євтушенко оприлюднив їх фото та імена

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×