Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
218
218

Про тариф на воду і непрацюючу аптеку: як пройшла сесія у Червоногригорівській громаді

як пройшла сесія у Червоногригорівській громаді

7 серпня у Червоногригорівській громаді пройшла депутатська сесія. На неї завітали люди й поставили питання щодо тарифу на воду  і непрацюючої аптеки.

Про це повідомили в офіційному телеграм-каналі громади, передає Nikopolnews.

У засіданні взяли участь не тільки депутати, а й понад 30 жителів громади, які того дня зібралися під стінами селищної ради. Вони прийшли спитати у керівництва громади про долю непрацюючої аптеки й тариф на воду. Їх запросили до сесійної зали.

«Голова селищної ради Олександр Прокопенко роз’яснив мешканцям селища Червоногригорівка, чому саме така ціна на воду, та те, що на даний час не існують державні механізми компенсації, яку обіцяли для міст Марганець і Покров. Тому ми також не можемо скористатися популістським рішенням про зниження цін на покупну воду, тим самим утворивши борги в комунальному підприємстві», йдеться у повідомленні.

Розповів голова Олександр Прокопенко і чому не працює аптека. Зараз вона закрита на ремонт приватним підприємцем. Після чого аптеку знову планують відкрити.

«Виконуючи вимоги законодавства, подальші сесійні засідання будуть проводитися надалі за допомогою відеозйомки», додали у повідомленні.

Як пройшла сесія у Червоногригорівській громаді: фото

photo 2024 08 08 14 58 39

photo 2024 08 08 14 58 40 (2)

photo 2024 08 08 14 58 40 (4)

photo 2024 08 08 14 58 40

Ще новини Нікопольщини: У Марганецькій громаді тариф на воду залишається без змін – Геннадій Боровик

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×