Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
301
301

Як навчатимуться школярі Марганця з 1 вересня (відео)

школярі Марганця

Стало відомо, як навчатимуться школярі Марганця з 1 вересня. Новий навчальний рік розпочнеться у дистанційному форматі. Про це йдеться у сюжеті міської ради, передає Nikopolnews.

Про початок навчального року у місті розповіла, начальник освіти, Олена Дядюра.

«Вчителі, вихователі, керівники гуртків готові до 2023-2024 навчального року. Організація освітнього процесу залежить від безпекової ситуації. З огляду на те, на якій території ми проживаємо виконавчим комітетом міської ради за погодженням Нікопольської РВА про запровадження з 1 вересня 2023 року дистанційного навчання для здобувачів дошкільної, загально – середньої та позашкільної освіти», сказала Олена Дядюра.

У дистанційному режимі також працюватиме школа мистецтв, інклюзивно-ресурсний центр, центр підготовки учнівської молоді.

Як навчатимуться школярі Марганця з 1 вересня: відео

Як навчатимуться школярі Марганця з 1 вересня (відео)

Структура і тривалість навчального року орієнтовно визначена закладами освіти з 1 вересня 2023 року по 31 травня 2024 року. Протягом року будуть проведені канікули. Їх тривалість не менше 30 календарних днів.

«Хочу привітати понад 230 першокласників, які в цьому році розпочнуть навчання. Всього планується, що в закладах середньої загальної освіти будуть навчатися в онлайн режимі більше 4000 учнів. У закладах дошкільної освіти – 780 вихованців», додала начальник освіти.

Детальніше дивіться на відео.

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×