Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
626
626

Уродженка Червоногригорівської громади стала бронзовою призеркою Чемпіонату України з пляжного волейболу: фото

стала бронзовою призеркою

Уродженка Червоногригорівської громади Софія Курнікова стала бронзовою призеркою Чемпіонату України з пляжного волейболу. Про її успіхи розповіли на сторінці громади у соціальній мережі «Фейсбук», передає Nikopolnews.

З 30 березня по 2 квітня  за підтримки Міністерства молоді та спорту України у Києві відбувся фінал Чемпіонату України 2022/2023 серед юнаків та дівчат віком до 19 років з пляжного волейболу. До столиці України приїхали 32 команди юнаків і дівчат, які представляли різні регіони нашої країни

«На цих змаганнях відбулася дійсно історична подія для ДЮСШ Червоногригорівської селищної ради (директор Григорій Рева) та Червоногригорівської селищної територіальної громади. Учениця Кам’янського ліцею (директор Юрій Кавалер) – Софія Курнікова, яку офіційно було переведено у вересні 2021 року до Запорізького вищого училища фізкультури, разом зі своєю партнеркою Валерією Юдіною, представницею Харківської області, стали бронзовими призерами Чемпіонату України з пляжного волейболу серед дівчат! Це найкращий результат за час існування Червоногригорівської ДЮСШ», йдеться на сторінці громади.

На змагання, підтримати дівчат, приїхали тренер Софії, тренер відділення волейболу ДЮСШ Червоногригорівської громади Олександр Клименко та заступник директора з навчально-тренувальної роботи Микола Корнєв. Аби взяти участь у чемпіонаті, юні волейболістки зі своїм нинішнім тренером Анжелою Зінченко та батьками приїхали з Польщі. Команда, в якій тренується Софія, офіційно представляла місто Запоріжжя, де вона продовжує онлайн навчання.

«Софія Курнікова, Валерія Юдіна та їх наставник Анжела Зінченко розписались на майці для музею спортивного та Олімпійського руху Нікопольщини», додали на сторінці громади

Попереду у дівчат фінальна частина чемпіонату, яка розпочнеться 19 квітня.

Уродженка Червоногригорівської громади стала бронзовою призеркою Чемпіонату України з пляжного волейболу: фото

стала бронзовою призеркою

стала бронзовою призеркою

стала бронзовою призеркою

стала бронзовою призеркою

стала бронзовою призеркою

Ще новини Нікопольщини: Спортсменка з Нікополя стала першою на Чемпіонаті України зі скелелазіння

Читайте також: Як красиво пофарбувати яйця до Великодня за допомогою підручних засобів

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×