Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1699
1699

Може статися трагедія: у мережі показали стан мосту біля Нікополя (відео)

біля Нікополя

У мережі показали критичний стан мосту біля Нікополя. Фото та відео опублікував Руслан Німченко, передає Nikopolnews.

Мова йде про «колгоспний» міст, що поблизу села Олексіївка.

«Стан цього мосту ви й самі бачите по відео та фото. Через пару тижнів, на мою думку, може статись якась трагедія внаслідок його стану… Водії, будьте обачніше на цьому відрізку дороги, та дотримуйтесь швидкісного обмеження. Та хочеться дізнатись, коли цей міст відремонтують ?», – написав чоловік.

У мережі показали стан мосту біля Нікополя: відео

Про аварійний стан цього моста знають, як у селищній, так і районній владі. Ще 28 червня нинішнього року у Покровській сільській територіальній громаді повідомили, що вищезгаданий об’єкт знаходиться не на балансі громади. Проте, завдяки співпраці сільської ради та Нікопольської районної державної адміністрації вже вдруге було проведено обстеження «колгоспного» мосту на міцність та експлуатацію.

«На жаль, міст аварійний і не підлягає подальшій експлуатації, він далі руйнується. У зв’язку з цим, прийнято рішення про проведення капітального ремонту, тому готується проєкт», – написали у громаді.

25 липня у Покровській громаді побував начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко. Він повідомив, що триває виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт мосту та під’їзних земляних насипів.

Станом на 18 серпня, ремонт «колгоспного» мосту не розпочатий.

У мережі показали стан мосту біля Нікополя: фото

біля Нікополя

біля Нікополя

біля Нікополя

біля Нікополя

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×