Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
264
264

На 99 році життя помер ветеран Другої Світової війни у Покрові

На 99 році життя помер ветеран Другої Світової війни у Покрові 2

На 99 році життя помер ветеран Другої Світової війни у Покрові Михайло Сілін.

Сумну новину повідомили на сайті міської ради, передає Nikopolnews.

«Зупинилося серце людини, яка зробила особистий внесок у перемогу над нацизмом і до останнього подиху була віддана рідній землі. Останній учасник бойових дій Другої світової війни, Михайло Федорович все своє життя присвятив своєму місту – Покрову», йдеться у повідомленні.

На 99 році життя помер ветеран Другої Світової війни у Покрові

На 99 році життя помер ветеран Другої Світової війни у Покрові

Михайло Сілін народився 27 лютого 1925 року у селищі Красна Поляна. У 18 років, в 1943 році його призвали до армії.

«Мінометник 353 стрілецької дивізії Другого Українського фронту, він брав участь у боях за звільнення України, Одеси. Війна закинула його до флоту, спецвійськ, що дислокувалися в Ірані, ще 13 років після перемоги Михайло Федорович віддав армії. Він знав, що таке війна, бо пройшов її суворими дорогами. Знав істинну ціну миру, за який боровся з ворогом», говорять у міській раді.

До Покрова Михайло Сілін приїхав у 60-ті роки минулого століття. Протягом багатьох років він працював на Рудоремонтному заводі. Він був нагороджений медалями «За бойові заслуги», «За оборону Кавказу», «За перемогу над Німеччиною» та «За мужність».

Вийшовши на заслужений відпочинок, чоловік вболівав за місто  в якому проживав. До останнього був патріотом рідної землі й вірив у Перемогу України!

«Міський голова Олександр Шаповал, виконком та депутатський корпус Покровської міської ради, громадськість висловлюють співчуття рідним та близьким Михайла Федоровича Сіліна з приводу тяжкої втрати», додали у повідомленні.

 

Ще новини Нікопольщини: «Просився в штурмовики, але через стан здоров’я взяли водієм»: Нікополь прощався з полеглим Героєм сьогодні

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу