Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
120
120

Мешканцям Томаківки видали 2808 пляшок питної води (фото)

Мешканцям Томаківки

22 липня мешканцям Томаківки видали 2808 пляшок питної води. Про це повідомили на сторінці Томаківської громади, передає Nikopolnews.

«Видачу питної води в гуманітарному штабі Нікопольської РВА в Томаківці завершено. Сьогодні, було видано 2808 пляшок питної води по 6 літрів кожна. Вода надавалась усім, хто прибув для її отримання», – йдеться в повідомленні.

Питна вода була передана до Гуманітарного штабу завдяки нашим добрим друзям – некомерційній американській організації Global Empowerment Mission Ukraine (GEM) у партнерстві з Howard G Buffett Foundation (HGBF).

«GEM у партнерстві з HGBF вже другий місяць активно підтримує мешканців Нікопольщини, безкоштовно надаючи продукти харчування, воду, генератори та співпрацює з адміністрацією також в інших напрямках для допомоги людям», – наголошують у громаді.

Видача води була організована завдяки сприянню депутата Дніпропетровської обласної ради – Тамари Скорук.

«Голова Нікопольської військової адміністрації Євген Євтушенко висловлює подяку всім працівникам, які вийшли на роботу у вихідний день для того, щоб швидко роздати воду та підготувати необхідну звітність для фонду», – додали у громаді.

Мешканцям Томаківки видали 2808 пляшок питної води: фото

Мешканцям Томаківки

Мешканцям Томаківки

Мешканцям Томаківки

Мешканцям Томаківки

Мешканцям Томаківки

Мешканцям Томаківки

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×