Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
116
116

Мешканці Томаківської громади можуть отримати допомогу на утримання тварин: що для цього потрібно

Мешканці Томаківської громади

Мешканці Томаківської громади можуть отримати допомогу на утримання тварин. Для цього потрібно пройти реєстрацію, передає Nikopolnews.

«До уваги мешканців Томаківської громади, які утримують сільськогосподарських тварин! Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) за фінансової підтримки уряду Німеччини розпочинає програму підтримки здоров’я сільськогосподарських тварин (корів молочних порід, кіз, свиней , птиці), яких утримують малі сільські домогосподарства», – йдеться у повідомленні.

Кожна відібрана для участі у програмі родина отримає ваучер на суму 5180 грн. для придбання ветеринарних препаратів: антибіотиків, вітамінів, протипаразитарних та антисептичних засобів – у попередньо відібраних постачальників.

Мешканці Томаківської громади можуть отримати допомогу на утримання тварин: що для цього потрібно

Відібраним родинам будуть надіслані SMS – повідомлення щодо подальших кроків участі у програмі. Постачання препаратів відбувається на відділення Нової пошти (за рахунок отримувача).

Мешканці Томаківської громади

Для того, щоб потрапити в реєстр потенційних отримувачів підтримки, який в подальшому передається на затвердження донору проекту – ФАО, домогосподарства мають відповідати наступним критеріям програми:

  • домогосподарства в яких є загиблі або поранені в результаті війни;
  • домогосподарства з низьким доходом в зв’язку з втратою годувальника або іншого члена сім’ї;
  • сільські домогосподарства, які постраждали від конфлікту, і не мають іншого постійного джерела доходу для досягнення мінімального рівня життя; домогосподарства, очолювані одним з батьків, з дитиною (дітьми) віком до 18 років; домогосподарства з 3+ дітьми до 18 років;
  • домогосподарства з вагітними та/або матерями -годувальницями та дітьми віком до одного року;
  • домогосподарства з серйозними/ хронічними захворюваннями/інвалідністю; домогосподарства з людьми похилого віку (60+);
  • домогосподарства з 2 + усиновленими дітьми віком до 18 років;

Допомогу можуть отримати родини, що мешкають у сільській місцевості та утримують птицю або наступну худобу(свині, корови молочних порід, кози). Кількість ваучерів обмежена.

Для формування попереднього реєстру потенційних учасників програми підтримки потрібно зареєструватися з допомогою представника громади – Давиденко Лариси Іванівні, Моісеєнко Юлії Миколаївні, звернувшись за адресою: смт Томаківка, вул.Лесі Українки, буд. 13 – ЦНАП. Моб.тел. 068-852-20-16

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×