Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
104
104

З 2 серпня у Томаківці відновив роботу пункт видачі питної води у водовози

З 2 серпня у Томаківці відновив роботу пункт видачі питної води у водовози

З 2 серпня у Томаківці відновив роботу пункт видачі питної  води у водовози.

Повідомив голова громади Іван Калашник, передає Nikopolnews.

«Дільниця КП “ВУВКГ” ММР насосної станції  в селищі  Томаківка відсьогодні відновила роботу пункту видачі питної  води у водовози», написав він.

Він звернувся до голів старостинських округів з проханням скоординувати роботу на підпорядкованій території щодо підвозу питної води.

«За необхідності підприємствам, сільгоспвиробникам ФОПам громади, щодо придбання питної води, необхідно узгодити договірні відносини з водоканалом м.Марганець та Запорізьким водоканалом (хто має поточні договірні зобов’язання)» пише Іван Калашник.

У Томаківці відновив роботу пункт видачі питної води

untitled 1 1

Також він розповів пункту видачі води міста Запоріжжя. Після підриву окупантами Каховської ГЕС, у червні 2023 року Запорізькою міською радою та Генеральним  директором КП «Водоканал» було організовано доставку води для всієї Нікопольщини. Восени та взимку роботу цього пункті підтримували  сільгоспвиробники Томаківської та Мирівської громад, КП “Томаківське водопровідно-каналізаційне господарство”, КП “Томаківське комунально-господарське підприємство” та  Виконавчий комітет Томаківської селищної ради.

Ще новини Нікопольщини: У Томаківці запрацював новий пункт очищення води

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×