Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
626
626

У Марганці помер начальник цеху водопровідно-каналізаційних мереж водоканалу (фото)

У Марганці помер начальник цеху водопровідно каналізаційних мереж водоканалу (фото)

26 липня у Марганці помер начальник цеху водопровідно-каналізаційних мереж та транспорту комунального підприємства Сергій Удовенко.

Про це повідомили на сторінці КП «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства», передає Nikopolnews.

На підприємстві чоловік пропрацював 27 років. З них 26 – начальником цеху. Набутий досвід і знання Сергія Удовенко зробили його важливою фігурою у розвитку міської інфраструктури. Чоловік зарекомендував себе як відповідальний і кваліфікований фахівець. Він поступово підіймався піднімався кар’єрними сходами. З часом став начальником цеху.

У Марганці помер начальник цеху водоканалу: фото

453478513 1014143773830631 6321553680321450570 n

«Він втілював у життя численні проекти, спрямовані на модернізацію та покращення систем водопостачання і водовідведення. Завдяки його зусиллям, багато районів міста отримували стабільне водопостачання, а системи каналізації стали більш надійними та ефективними», йдеться у повідомленні.

Колеги й підлеглі запам’ятали чоловіка, як цілеспрямованого, доброзичливого наставника та відданого друга. Він завжди був готовий підтримати своїх співробітників та надати їм необхідну допомогу. Здатність приймати важливі рішення та підтримувати колектив у найскладніші моменти Сергій Удовенко став незамінною частиною колективу підприємства.

«Його відданість справі, професійні якості та людяність залишаться у пам’яті всіх, хто мав честь працювати поруч із ним. Ми сумуємо разом із його родиною та близькими, висловлюємо їм свої найщиріші співчуття», додали на підприємстві

Ще новини Нікопольщини: Мешканцям Томаківської громади нагадали правила охорони електричних мереж

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×