Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
133
133

Як у Марганці ліквідовують наслідки ворожих атак (відео)

 Як у Марганці ліквідовують наслідки ворожих атак (відео)

Як у Марганці ліквідовують наслідки ворожих атак розповіли журналісти сайту «Суспільне». Повідомляє Nikopolnews.

8 і 9 січня ворог атакував місто Марганець. Внаслідок чого було пошкоджено шість багатоповерхових та сім приватних будинків. Четверту добу у місті займаються ліквідацією обстрілів. Людям допомагають як комунальники, так і благодійники.

bf76cca6aa9d4a9c

Мешканка квартири у пошкодженому будинку Олена Іванова говорить, близько опівночі почула гучний вибух. Один з російських снарядів влучив у під’їзд будинку.

944ee9b392429b95

Жінка мешкає у квартирі на другому поверсі. Майже за півтора року російських обстрілів Нікопольського району її оселя пошкоджена вперше. Каже, від ударної хвилі в неї вибило всі вікна в кімнаті та на кухні.

«Я була з чоловіком, якщо б була одно — не знаю щоб зі мною було, я так кричала. Ось там на дивані, добре що тут нічого не було, й воно як вдарило. Добре, що сюди вікна не долетіли. Зі святом привітали нас, з Різдвом», розповіла мешканка Марганця

Як у Марганці ліквідовують наслідки ворожих атак: відео

Тимчасово вікна закрили щільними ковдрами. В будинку є світло та вода, але немає газу. Жінка каже, температура в квартирі не піднімається вище +6 градусів.

«Оце ось так зробили, звісно. Хоч й з увімкненими батареями, воно все одно дує. Що ж ті листи, вони ж тоненькі», говорить Олена Іванівна

Зараз частину зруйнованої стіни під’їзду закрили OSB-листами. А комунальні служби — працюють на місцях влучань російських снарядів.

82472d1c3aa5278a

«Ми повністю закриємо всі вікна, люди будуть робити поки не впораємося. Використовуємо ОСБ, плівку, будемо запінювати, коли заб’ємо ОСБ, щоб морози не проходили в квартири», каже головний інженер КП «Комунальник» Сергій Таран.

Після обстрілів 8 і 9 січня за допомогою до міської ради звернулися 22 людини. А від початку повномасштабного вторгнення у Марганці пошкоджено майже дві з половиною тисячі об’єктів.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×