Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
72
72

У Покрові інклюзивно-ресурсному центру виповнилося 5 років

У Покрові

Днями у Покрові інклюзивно-ресурсному центру виповнилося 5 років. Про це повідомили у міській раді, передає Nikopolnews.

«Усі ці п’ять років зусилля професійного колективу ІРЦ, серед яких психологи, логопеди, дефектологи, реабілітологи, були спрямовані на реалізацію права дітей з особливими освітніми потребами на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти», – йдеться в повідомленні

У Покрові

Cьогодні головним завданням Центру є проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини та у разі встановлення освітніх потреб – здійснення системного супроводу. Важливими аспектами діяльності є надання консультативно-психологічної допомоги батькам чи іншим законним представникам та педагогічним працівникам.

У Покрові інклюзивно-ресурсному центру виповнилося 5 років

У Покрові

Досвідчені фахівці проводять із дітьми корекційно – розвиткові заняття. Сприяють їхній соціалізації, розвитку, спілкуванню.

«Звичайно ж, ювілей інклюзивно-ресурсного центру відзначали разом з вихованцями. На подвір’ї Центру педагоги провели літній корекційний квест “У колі друзів”. До участі запросили дітей з особливими потребами, у тому числі з інвалідністю та з числа внутрішньо переміщених осіб віком від 5 до 9 років», йдеться на сайті міської ради.

Закінчилося свято запальними танцями, фотосесією та солодощами.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×