Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
344
344

В Марганці чоловік обікрав кватиру, господар якої виїхав з міста

чоловік обікрав кватиру

В Марганці чоловік обікрав кватиру, господар якої виїхав через обстріли міста. Місцеперебування грабіжника встановила поліція, передає NikopolNews.

«5 січня до відділення поліції в Марганці звернувся 60-річний чоловік із повідомленням про крадіжку. Він повідомив, що тимчасово виїздив до Запорізької області, а коли повернувся виявив, що з його квартири викрали телевізор, бойлер, колонки, 2 конвектори, кухонні меблі та іншу побутову техніку»,  розповіли у поліції.

До вчинення злочинну причетний 45-річний місцевий мешканець. Він був знайомий з потерпілим та під час останньої зустрічі викрав ключі від квартири.

В Марганці чоловік обікрав кватиру, господар якої виїхав з міста

В Марганці чоловік обікрав кватиру, господар якої виїхав з міста

Скориставшись тим, що господаря не було довгий час у місті, крадій чотири рази приходив до оселі та виносив майно. Викрадені речі чоловік розпродав знайомим. Частину викрадених ним речей поліції вдалося знайти та повернути власнику.

9 березня слідчі відділення поліції № 1 Нікопольського районного управління поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні чотирьох фактів злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України

Ще новини Нікопольщини:

Читайте також:

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×