Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
685
685

В селі на Нікопольщині представили нового священника

В селі на Нікопольщині представили нового священника

25 лютого в селі на Нікопольщині представили нового священника. Про це повідомив благочинний церков ПЦУ Нікополя та району ігумен Меркурій Скороход, передає Nikopolnews.

«У першу підготовчу до Великого Посту неділю Митаря і Фарисея,з благословення Високопреосвященного Симеона Митрополита Дніпровська єпархія Православної Церкви України за Богослужінням громаді села Благочинним Нікополя та району Ігумен Меркурій Скороход було представлено нового настоятеля, яким став священник Віктор Хлонь», йдеться у повідомленні.

В селі на Нікопольщині представили нового священника

269672147 1006460873280608 2182065811796047340 n

Віктор Хлонь половину свого життя присвятив себе служінню Церкві Христовій. Здобув духовну освіту у Київському вищому навчальному закладі й Дніпровській духовній семінарії. Під час нападу росії на Україну став на послух капелана одної з військових частин Нікопольського гарнізону.

Під час  богослужіння, 25 лютого на прохання Чкаловського старостату були піднесенні молитви про визволення нашої Батьківщини від нашестя нацисько-рашиських чужинців, за воїнів-захисників Української держави, за добробут, справедливий мир, здоров’я і спасіння наше, щоб Господь Бог допомагав нам у всьому.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×