Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
112
112

Створити власне комунальне підприємство Мирівська громада не має можливості: Євген Євтушенко про водопостачання на Нікопольщині

водопостачання на Нікопольщині

Начальник РВА Євген Євтушенко розповів про водопостачання на Нікопольщині. За його слова, Мирівська та Марганецька громада підпишуть меморандум щодо спільних дій, передає Nikopolnews.

5 жовтня начальник Нікопольської РВА взяв участь у двох важливих нарадах, які проходили в обласній військовій адміністрації. На них обговорювалися прозорість використання державних та місцевих коштів, виконання бюджетів поточного року, планування видатків та доходів наступного, захист критичної інфраструктури, підтримка Сил оборони України та інші важливі напрямки.

«Цей рік не був легким. Перед Нікопольським районом, як і перед іншими районами області постають великі виклики. До них додаються постійні обстріли прибережних територій. Зробимо все можливе, щоб пройти випробування військового часу» написав Євген Євтушенко.

Після нарад він поспілкувався з головами Мирівської та Марганецької громад щодо відновлення водопостачання.

Євген Євтушенко про водопостачання на Нікопольщині

photo 2023 10 05 15 25 17

«Після нарад поспілкувався з Марганецьким міським та Мирівським сільським головами. Тема – відновлення водопостачання. На жаль, керівництво Томаківської громади не дійшло згоди з сусідами в питанні створення спільного комунального підприємства. Створити власне Мирівська ТГ не має можливості – це надмірне навантаження для невеликої громади, яка не має достатньо коштів та потерпає від обстрілів», розповів начальник РВА.

За його словами, зовсім скоро Марганецька і Мирівська громади підпишуть меморандум щодо відновлення централізованого водопостачання Мирівської громади.

«Дякую керівникам за виваженість, мудрість та готовність до компромісу», додав Євтушенко.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×