Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
89
89

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав: звернення міського голови міста Покров Олександра Шаповала

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав, а також 35 річниця виведення військ з Афганістану.

З цієї нагоди, міський голова Покрова Олександр Шаповал звернувся до мешканців міста. Повідомляє Nikopolnews.

Звернення Олександра Шаповала:

Шановні ветерани війни в Афганістані, члени воїнів-афганців! Шановні учасники бойових дій на території інших держав!

Сьогодні — День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 35-та річниця виведення військ з Афганістану.

Афганська війна – одна з найтрагічніших сторінок історії. За десять років майже 150 тисяч українців пройшли через її горнило. Трагічний слід вона залишила для багатьох мешканців громади та їхніх сімей. Кожен виніс з тієї війни свої спогади, свій біль і життєвий досвід.

287951322 384487083713575 7469626513008695086 n

У тихій жалобі схиляємо голови перед світлою пам’яттю співвітчизників, які не повернулися на рідну землю. Висловлюю слова щирої поваги тим, хто пройшов через випробування війни, ставши прикладом мужності та вірності військовій присязі.

Сьогодні, коли Україна виборює свою незалежність та цілісність, багато хто з Вас продовжує виконувати свій військовий обов’язок, відстоюючи незалежність і територіальну цілісність України. Ви не лише допомагаєте долати ворога, але й підтримуєте та надихаєте своїм прикладом молодих захисників.

У цей день щиро бажаю усім воїнам та їхнім близьким міцного здоров’я і добра, тепла і взаєморозуміння, і головне – найскорішої Перемоги Україні!

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×