Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
79
79

Спортсмени з міста Покров здобули перемогу на двох чемпіонатах України (фото)

з міста Покров

Спортсмени з міста Покров здобули перемогу на двох чемпіонатах України. Про їх здобутки розповіли у міській раді, передає Nikopolnews.

З другого квітня у Вінниці проходив Чемпіонат України серед дорослих з таїландського боксу. Місто Покров на них представляли вихованці клубу «Аякс». Участь у спортивному змаганні взяли понад 200 спортсменів з 16 областей України. В ході видовищних боїв підопічні заслуженого тренера України Ігоря Мациборка здобули золото і срібло у своїх вагових категоріях.

Дмитро Шелесько завоював І місце. Олександр Суховільський — ІІ місце. Команда Дніпропетровської області, яку представляли наші спортсмени, посіла ІІ командне місце.

Спортсмени з міста Покров здобули перемогу на двох чемпіонатах України: фото

з міста Покров

З 31 березня по 2 квітня в Ужгороді Асоціація гирьового спорту проводила чемпіонат України. До змагань долучилися 160 спортсменів з 16 областей України. У програмі — двоборства, довгий цикл, ривок, естафета та 30-хвилинний марафон з підняття гирі. Покровчани Віталій Мартинюк та Олена Жданова стали чемпіонами у вправі з гирьового марафону. Спортсмени-гирьовики мають чимало рейтингових перемог. Так Віталій Мартинюк у 2019 році став чемпіоном світу з гирьового спорту та установив світовий рекорд серед ветеранів.

Ще новини Нікопольщини: Юні спортсмени з Нікополя найсильніші – вибороли 10 медалей!

Читайте також: Найкращий час для посіву огірків у 2023 році – які сорти обрати, щоб не гірчили

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×