Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4006
4006

З Нікопольщини евакуювали понад 600 мешканців – Сергій Лисак (відео)

З Нікопольщини евакуювали понад 600 мешканців - Сергій Лисак (відео)

З Нікопольщини евакуювали понад 600 мешканців. Про це повідомив начальник Дніпро ОВА Сергій Лисак, передає Nikopolnews.

Попри війну на Дніпропетровщині працює соціальна сфера. Виплачується як державна, так і обласна допомога. Продовжує діяти програма підтримки родин загиблих цивільних під час війни. Родини 175 загиблих вже отримали допомогу у розмірі 300 тисяч гривень.

Опікують в області і людьми з інвалідністю для них передбачені засоби реабілітації, санаторно-курортне лікування й виплати. Окрім того, в області дії програма з евакуації. З громад Нікопольщини вивезли понад 600 людей. Серед евакуйованих – люди похилого віку й ті, що мають інвалідність.

З Нікопольщини евакуювали понад 600 мешканців: відео

До Дня святого Миколая Дніпропетровська ОВА влаштували розваги для малечі. Розваги тривали у декількох театрах. На них запросили 1600 юних мешканців, яким найбільше потрібна увага. Також майже чотири тисячі передали у громади. А ще, із гостинцями очільники області відвідали інтернати для дітей з інвалідністю. Тим часом Фундацію Олени Зеленської передала області гуманітарну допомогу для будинків сімейного типу у Дніпровському, Новомосковському, Синельниківському та Павлоградському районах.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×