Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
371
371

 216 родин з Нікопольщини отримали благодійну допомогу з Італії (фото)

з Нікопольщини

216 родин з Нікопольщини отримали благодійну допомогу з Італії. Про це повідомив начальник РВА Євген Євтушенко, передає Nikopolnews.

«З моменту підриву Каховської ГЕС Нікопольська районна військова адміністрація співпрацює з ГО «Друзі спільноти святого Егідія». У перші дні після катастрофи до Нікопольського району благодійники доставляли питну воду. Після цього ми неодноразово отримували точкову допомогу для вразливих категорій населення: багатодітних сімей, людей з інвалідністю, родин, які втратили рідних на фронті. Це, як правило, продуктові набори, засоби гігієни, дитячі речі», йдеться у повідомленні

У вересні допомогу від Спільноти святого Егідія отримали 216 родин з Нікопольщини, 60 з них – багатодітні. Загалом йдеться про 884 людини. Відомо, що допомогу збирали в Італії, а у Львові волонтери центру допомоги Sant’Egidio зв’язувались з кожною родиною окремо, щоб з’ясувати потреби цих людей і підібрати для них найнеобхідніше.

«Безмежно вдячний голові ГО «Друзі спільноти святого Егідія» Юрію Лі-фан-се та усім хто долучився до благодійної місії», – додав Євген Євтушенко.

216 родин з Нікопольщини отримали благодійну допомогу з Італії: фото

 з Нікопольщини

 з Нікопольщини

 з Нікопольщини

 з Нікопольщини

 з Нікопольщини

 з Нікопольщини

 з Нікопольщини

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×