Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
160
160

Ні попрати речі, ні помити нормально посуд: яка ситуація з водою у Томаківці

ситуація з водою у Томаківці

Майже три місяці у Томаківці відсутнє водопостачання. Весь цей час, до 19 вересня рятувальники привозили людям технічну воду.  

 Але вчора про проблему з водою у Томаківці розповіла волонтерка Світлана Німченко, передає Nikopolnews.

«Від сьогодні машини ДСНС не підвозять більше технічну воду в приватний сектор Томаківки. І людям треба самотужки ходить з каністрами і знаходить ту воду. Ні попрати речі, ні помити нормально посуд, ні покупатися по людські, треба спочатку роздобути води. Ми повернулись в камʼяну епоху….

До ДСНС питань нема! Дякуємо вам хлопці, що не залишили нас в біді. Питання тільки до селищної ради. Питання тільки до селищної ради, вже майже три місяці немає централізованого водопостачання. Коли вода буде в наших кранах?», написала Світлана.

12

На вихідних про відсутність нормельного водопостачання у Томківській громаді повідомив і начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Проте, на допис Світлани Німченко у соціальній мережі «Фейсбук» відреагував начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко. Він написав:

«Світлана, доброго дня. Дякую Вам за небайдужість. Рішення проблеми є, голів збирали і в РВА і в ОВА, дорожня карта сформована ще декілька місяців тому. Чекаємо на початок дій керманичів»

Без імені

Також ситуацію з водою прокоментували і на офіційній сторінці громади у соціальній мережі «Фейсбук».

«Шановні томаківчани! Машини ДСНС відсьогодні воду розвозити не будуть. Не панікуйте, у нас є транспорт для розвезення води. Але найближчим часом ми будемо коригувати цей процес, тому підвіз буде не за планом. Це більше стосується приватного сектору», йдеться у повідомленні.

Яка ситуація з водою у Томаківці

ситуація з водою у Томаківці

У цьому ж дописі керівництво громади звернулося й до мешканців багатоквартирних будинків.

«Тепер звертаємось до мешканців багатоквартирних будинків: якщо вам сподобалось як для себе вирішили проблему мешканці будинків по вул Шосейна чи Лесі Українки, у вас є ідея та ініціатива як стати автономними – приходьте, ми допоможемо з реалізацією», – запропонували у громаді

Також у громаді обіцяли до кінця тижня оприлюднити новини щодо водопостачання.

Нагадаємо, через підрив Каховської ГЕС та обміління Каховського водосховища Нікопольщина залишилася без води. Станом, на 16 вересня без водопостачання залишалися Томаківська та Мирівська громади.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×