Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
293
293

Проект з відновлення житла на Нікопольщині розпочала чеська організація

Проект з відновлення житла на Нікопольщині розпочала чеська організація

Проект з відновлення житла на Нікопольщині розпочала чеська організація. Про це повідомили у Червоногригорівській громаді, передає Nikopolnews.

Допомогу з відновлення житла мешканцям громади буде надавати Чеська гуманітарна організація «Людина в біді». З 2 лютого співробітники організації розпочали реєстрацію осіб, а також пошкоджених внаслідок обстрілу домогосподарств. Процес анкетування буде проходити з 2 по 10 лютого у приміщенні Кам’янського ліцею.  Час роботи – з 10:00 до 17:00 год (субота включно з 10:00 – 16:00 неділя-вихідний)

Проект з відновлення житла на Нікопольщині розпочала чеська організація

«У пріоритеті соціально-незахищені верстви населення, що не мають можливості покрити витрати з відновлення самостійно», йдеться у повідомленні.

А саме:

сім’ї з людьми з інвалідністю або з тяжкими хронічними захворюваннями; неповні сім’ї з дітьми до 18 років; сім’ї з людьми похилого віку (60+) та одинокі літні люди; малозабезпечені сім’ї; сім’ї, члени яких постраждали внаслідок військових дій (одержали поранення, загинули, зникли безвісти); сім’ї з дітьми (до 18 років), у яких головний годувальник втратив роботу через воєнні дії тощо.

Чеська організація «Людина в біді» буде надавати наступну допомогу:

  • Встановлення вікон/ заміна склопакету/ балконного блоку.
  • Ремонт/ заміна покрівлі.

Важливо, що допомогу можуть отримати власники будинків/ квартир, що проживають в домогосподарстві або готові повернутися одразу після відновлювальних робіт.

Проект з відновлення житла на Нікопольщині розпочала чеська організація

photo 2024 02 01 13 13 24

Для оформлення допомоги, при собі треба мати:

  • документ, що встановлює особу;
  • документи про право власності на будинок/квартиру;
  • акт обстеження будинку/квартири (за наявності).

Участь у проекті можуть взяти лише особи, що проживають у будинках, які були попередньо відібрано (на яких розміщене дане оголошення).
Зверніть увагу, що компенсація за вже відновлене житло не передбачена.

При цьому, організація «Людина в біді» залишає за собою право встановлювати об’єм допомоги, що буде наданий домогосподарству.

Якщо у Вас є додаткові питання до чеської організації, то їх можна поставити звернувшись на безкоштовну  гарячу лінію «Людина в біді» за телефоном: 0 800 210 174 (понеділок – п’ятниця, 9:00 до 17:00) або надіславши листа на електронну адресу hotline.ukr@peopleinneed.net чи за телефоном: 066-001-32-57 з 10:00 до 16:00

Фото ілюстративне, з відкритих джерел

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×