Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1381
Без категорії
1381

[:ru]Житель Марганца жестоко убил двух человек: его задержали в России[:ua]Мешканець Марганця жорстоко вбив двох людей: його затримали в Росії[:]

[:ru]Житель Марганца жестоко убил двух человек: его задержали в России[:ua]Мешканець Марганця жорстоко вбив двох людей: його затримали в Росії[:]

[:ru]За разбойное нападение и убийство двух человек мужчина, который скрывался от следствия в Российской Федерации, оказался на скамье подсудимых, сообщает Nikopolnews, ссылаясь на прокуратуру в Днепропетровской области.

По поручению Офиса Генерального прокурора Днепропетровской областной прокуратурой принимались меры относительно фактического приема выданного из Российской Федерации гражданина Украины. Последний находился в международном розыске по подозрению в совершении разбоя и умышленного убийства супруги\ов пожилого возраста с особой жестокостью (ч.4 ст.187, ч.2 ст.115 УК Украины).

Установлено, что в феврале 2018 года 26-летний житель Марганца ради легкой наживы проник в дом пенсионеров, нанес хозяину и его жене не менее 34 ударов ножом по голове по телу, после чего завладел их денежными средствами в сумме 3000 гривен и с места преступления скрылся. От полученных травм потерпевшие скончались.

Длительное время злоумышленник находился в международном розыске, и в октябре 2020 года был задержан на территории г. Санкт-Петербург Российской Федерации.

В настоящее время к нему применена мера пресечения в виде содержания под стражей.

Процессуальное руководство в указанном уголовном производстве осуществляется Никопольской окружной прокуратурой. Обвинительный акт направлен в суд.

Днепропетровской областной прокуратурой обеспечивается надзор за соблюдением пределы уголовной ответственности выданного лица и гарантий, предоставленных российской стороне.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

Житель Никопольского района разворовывал могилы в Марганце

ВІДЕО: Мужчины в АТБ жестоко избили бутылками по голове в Марганце

В Никополе задержали серийного вора[:ua]За розбійний напад та вбивство двох людей молодик, який переховувався від слідства в Російській Федерації, опинився на лаві підсудних, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на прокуратуру у Дніпропетровській області.

За дорученням Офісу Генерального прокурора Дніпропетровською обласною прокуратурою вживалися заходи щодо фактичного прийому виданого з Російської Федерації громадянина України. Останній перебував у міжнародному розшуку за підозрою у вчиненні розбою та умисного вбивства подружжя похилого віку з особливою жорстокістю (ч.4 ст.187, ч.2 ст.115 КК України).

Встановлено, що у лютому 2018 року 26-річний мешканець Марганця заради легкої наживи проник до будинку пенсіонерів, наніс господарю та його дружині не менше 34 ударів ножем по голові на тілу, після чого заволодів їх грошовими коштами у сумі 3000 гривень та з місця злочину зник. Від одержаних травм потерпілі померли.

Тривалий час зловмисник перебував у міжнародному розшуку та у жовтні 2020 року був затриманий на території м. Санкт-Петербург Російської Федерації.

Наразі до нього застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні здійснюється Нікопольською окружною прокуратурою. Обвинувальний акт направлено до суду.

Дніпропетровською обласною прокуратурою забезпечується нагляд за дотриманням межі кримінальної відповідальності виданої особи та гарантій, наданих російській стороні.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

Мешканець Нікопольського району розкрадав могили у Марганці

ВІДЕО: Чоловіка в АТБ жорстоко побили пляшками по голові в Марганці

У Нікополі затримали серійного крадія[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×