Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
246
246

Мешканець Покрова здійснив розбійний напад на місцевого мешканця в його квартирі

Мешканець Покрова здійснив розбійний напад на місцевого мешканця в його квартирі

Мешканець Покрова здійснив розбійний напад на місцевого мешканця в його квартирі. Про це повідомляє поліція, передає Nikopolnews. Правоохоронці Нікопольщини затримали 42-річного злоумисника.

В ході суперечки нападник відібрав у потерпілого гроші, а коли чоловік почав просити повернути їх, дістав з кишені розкладний ніж.

21 січня близько 20.40 на спецлінію «102» надійшов виклик від 43-річного місцевого жителя. Останній розповів, що близько 20 хвилин тому до нього у квартиру прийшла його знайома з якимось чоловіком. Під час розмови фігурант напав на потерпілого та забрав його гроші.

Оперативники кримінальної поліції встановили особу злочинця, ним виявився раніше неодноразово засуджений містянин. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 КПК України. У останнього вилучили знаряддя злочину та викрадені кошти, які повернули власнику.

22 січня за погодженням з Нікопольською окружною прокуратурою йому повідомили про підозру за ч. 4 ст. 187 КК України та обрали запобіжний захід – тримання під вартою.

Ще новини Нікопольщини: У Нікополі за декілька годин затримали грабіжника

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×