Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1624
1624

«Ми вас, тварі, знайдемо»: у Покрові невідомі осквернили могили загиблих на війні Героїв

«Ми вас, тварі, знайдемо»: у Покрові невідомі осквернили могили загиблих на війні Героїв

У Покрові невідомі осквернили могили загиблих на війні Героїв. Про це повідомив міський голова Покрова Олександр Шаповал на своїй сторінці у Фейсбуці, передає Nikopolnews.

Тільки вчора ми провели в останню путь нашого загиблого земляка. Сьогодні місто знову попрощалось з молодим хлопцем, якому лише 23… Сьогодні вночі в нас трапився акт вандалізму, невідомі осквернили могили наших загиблих хлопців, – написав Олександр Шаповал 1 липня.

Зірвали портрети, розірвали прапори, пошкодили іменні таблички.

«Ми вас, тварі, знайдемо»: у Покрові невідомі осквернили могили загиблих на війні Героїв

«Ми вас, тварі, знайдемо»: у Покрові невідомі осквернили могили загиблих на війні Героїв «Ми вас, тварі, знайдемо»: у Покрові невідомі осквернили могили загиблих на війні Героїв

На місці події працює поліція.

Хочу попередити всіх прихильників руzzкого міра, прихильників кирила і всього іншого, російського, – у Покрові вам не місце. Займати позицію «хай як буде, аби не стріляли», доки я міський голова – такого не буде! Хочу сказати: ми вас, тварі, обов’язково знайдемо і розберемося за законами воєнного часу… – написав міський голова Покрова.

Він приніс вибачення рідним загиблих хлопців за те, що такий факт мав місце. І попросив покровчан, які володіють хоч якоюсь інформацією щодо вандалів, писати йому в особисті повідомлення.

На офіційному сайті Покрова повідомляють, що містом прокотилася хвиля обурення. Люди не стримують емоцій. Запевняють, що подібне могли зробити тільки нелюди, у яких немає нічого святого.

Для міста ця тема болюча. Покров втратив на війні з російськими окупантами вже 15 воїнів, які віддали своє життя за мир та незалежність України. Покровчани вшановують пам’ять своїх героїв, тож даний акт вандалізму сколихнув все місто.

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×