Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
51
51

Мирівська громада отримала обладнання для Пункту Незламності

Мирівська громада отримала обладнання для Пункту Незламності

Мирівська громада отримала обладнання для Пункту Незламності, що розташований в селі Топила, в рамках проєкту “Електрозабезпечення громад – SOS”. Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці громади, передає Nikopolnews.

Зазначається, що тут завершено передачу обладнання для створення першочергових послуг з енергозабезпечення мешканців громади під час раптових відключень електроенергії.

Попереду зима і ця техніка є надзвичайно потрібною та актуальною, враховуючи можливі відключення електроенергії, – йдеться у повідомленні

Мирівська громада отримала обладнання для Пункту незламності

Окрім сонячної станції, в рамках цього проєкту громада отримала автономну 3 кВт сонячну станцію, яку днями буде змонтовано на даху будівлі, електрокип’ятильник на 10 літрів, стільці та інше устаткування для облаштування Пункту незламності.

Висловлюємо щиру подяку доброчинцям за надану допомогу. Зараз, як ніколи ми маємо підтримувати один одного та долати всі труднощі разом. Осінньо-зимовий період може поставити перед нами нові виклики, адже війна досі триває, а ворог надзвичайно підступний. Тож надана допомога підсилить енергозабезпечення нашої громади, – кажуть у Мирівській гроромаді

Дане обладнання було закуплене та передане громаді у рамках проєкту “Електрозабезпечення громад – SOS”, що впроваджується Громадська організація “Дана-Центр” за сприяння програми Український Фонд Швидкого Реагування, яку втілює IREX in Ukraine за підтримки Державного департаменту США (Department of State (StateDept).

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×