Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
386
Без категорії
386

На дистанційку йдуть школярі у Марганці і студенти у Нікополі

На дистанционку уходят школьники в Марганце и студенты в Никополе

На тижні, що минає, уряд офіційно рекомендував усім школам та вишам України перейти на дистанційну (або у деяких випадках) змішану форму навчання через стрімке поширення коронавірусу. І міста та цілі регіони один за одним починають виконувати рекомендацію центральної влади. Сьогодні стало відомо, що наш регіон – не виключення. Так, зокрема, на дистанційку йдуть школярі у Марганці, повідомляє, Nikopolnews, посилаючись на Марганецьку міську раду.

У міськвиконкомі 28 січня   відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

На дистанційку йдуть школярі у Марганці

На дистанційку йдуть школярі у Марганці

Зазначається, що під час засідання присутні заслухали інформацію в.о директора КНП «Марганецький центр первинної медико-санітарної допомоги» Ігоря Негоди.  Він доповів, що захворюваність дітей (від 0 до 17 років) щоденно зростає на 53, 8 %. Станом на 27.01 було зафіксовано хворих на ГРВІ 69 пацієнтів, з них – 40 дітей. На амбулаторному лікування – 27 пацієнтів. Зроблено 17 досліджень експрес-тестами на коронавірус, з них – 8 позитивних. Вакцинувалися цього дня 86 осіб.

Далі інформацію надала начальник управління освіти Ірина Куліш. Ірина Миколаївна зазначила,   що 28 січня через хворобу 1285 дітей не прийшли до шкіл міста.  Рівень захворюваності у старшій школі значно вищий, ніж у початковій. Тому 1-4 класи продовжуватимуть навчання  у  традиційному повноформатному навчанні (в офлайн – режимі) з дотриманням заходів, які спрямовані на запобігання поширенню хвороби COVID-19 та респіраторних  хвороб.

Стосовно зростання захворюваності серед здобувачів освіти та педагогічних працівників Марганецького професійного ліцею доповіла директор  закладу Яна Матвєєва.  Під час обговорення було  вирішено перевести професійний заклад освіти на змішану форму навчання.

Зазначимо, що у Нікополі починають відправляти на дистанційне навчання студентів коледжів. Багато хто з них буде навчатися онлайн з понеділка, 31 січня.

У Кривому Розі навчальні заклади перевели на дистанційку через «мінування»

«Російським терористом», що «замінував» коледж у Кривому Розі, виявився місцевий студент: відео затримання.

У Нікополі школярі створили креативні сумки-шопер і передали їх на благодійність

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×