Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3853
3853

На Нікопольщині дрон переслідував поліцейських, але зачепився за дерево (відео)

На Нікопольщині дрон переслідував поліцейських, але зачепився за дерево (відео)

На Нікопольщині дрон переслідував поліцейських, але зачепився за дерево, а боєприпас не вибухнув. Про це розповідають у Національній поліції, передає Nikopolnews.

На Дніпропетровщині вибухотехніки поліції знешкодили три ворожих дрони, один з яких атакував слідчо-оперативну групу поліції,- йдеться у повідомленні 23 січня

А сама подія сталася 17 січня.

Поліцейські їхали на місце обстрілу у Марганецькій громаді, де внаслідок влучання російського дрону в цивільну автівку постраждали двоє дітей. Безпілотник ворога, який переслідував поліцейське авто, зачепився за верхівки дерев, а небезпечний вантаж з пластидом не вибухнув. Надалі його знешкодили вибухотехніки Нацполіції.

Мешканці Нікопольського району Дніпропетровщини щодня потерпають від щільних обстрілів російської армії. Загарбники атакують цивільне населення з артилерії, ракет та дронів.

Тільки за один день відбувається близько 20 атак росіян за допомогою FPV-дронів із вибуховими пристроями на борту, – кажуть у Національній поліції

Серед пріоритетних цілей ворога – екіпажі поліції, які забезпечують правопорядок, допомагають людям та документують воєнні злочини росії.

Такі вибухові пристрої – найбільш небезпечні та нестабільні та можуть спрацювати у будь-який момент навіть від вітру, тож вибухотехнічні групи у цьому районі майже щоденно знешкоджують їх, а інколи і по декілька в день, – зазначає заступник начальника Управління вибухотехнічної служби Національної поліції України Дмитро Каракуркчі

Того дня поліцейські знищили ще два російські безпілотники з саморобними вибуховими пристроями, які впали в місті Марганці та Нікополі. Дрон-камікадзе, який прилетів вранці у м. Нікополь, розбився від падіння. Він мав на борту близько 1,5 кг пластиду, який не вибухнув.

Від початку повномасштабної війни фахівці поліцейської вибухотехнічної служби досконало вивчили усі мінні пастки ворога та впевнено знешкоджують їх.

На Нікопольщині дрон переслідував поліцейських: відео

НагадаємоЮ раніше ми писали: «Зателефонувала жінка і розповіла, що в авто влучив дрон» – у Нікополі поліція допомогла постраждалим (відео)

А також: Дрони, що атакують Нікопольщину, несуть гранати – поліція (фото, відео)

Ще новини Нікопольщини: Нові дрони по Нікополю: для кого вони несуть найбільшу загрозу, розповів Євтушенко

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×