Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1012
1012

[:ru]На Никопольщине из бюджета за газ безосновательно заплатили четверть миллиона гривен[:ua]На Нікопольщині з бюджету за газ безпідставно сплатили чверть мільйона гривень[:]

[:ru]На Никопольщине из бюджета за газ безосновательно заплатили четверть миллиона гривен[:ua]На Нікопольщині з бюджету за газ безпідставно сплатили чверть мільйона гривень[:]

[:ru]Прокуратура требует признать недействительными договоры на поставку газа для учреждений образования, по которым безосновательно выплачено почти 250 000 гривен бюджетных средств, передает Nikopolnews, ссылаясь на Никопольскую окружную прокуратуру.

Хозяйственным судом Днепропетровской области открыто производство по исковому заявлению Никопольской окружной прокуратуры в интересах государства в лице Червоногригорьевского поселкового совета Никопольского района к обществу с ограниченной ответственностью о признании недействительными семи дополнительных соглашений на поставки газа и взыскании почти 250 000 гривен безосновательно уплаченных бюджетных средств.

Прокуратурой установлено, что по результатам проведенных торгов между исполнительным комитетом поселкового совета и обществом-поставщиком заключен договор о закупке природного газа для учреждений образования. Однако в дальнейшем между заказчиком и поставщиком заключались дополнительные соглашения, которыми цены необоснованно повышались. Это и стало основанием для обращения прокуратуры в суд.

Судебное рассмотрение искового заявления продолжается.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

Председателя ОСМД судят за мошенничество: прокуратура Никополя

В Никополе почти за миллион отремонтируют школьный туалет[:ua]Прокуратура вимагає визнати недійсними угоди на постачання газу для закладів освіти, за якими безпідставно сплачено майже 250 000 гривень бюджетних коштів, передає Nikopolnews, посилаючись на Нікопольську окружну прокуратуру.

Господарським судом Дніпропетровської області відкрито провадження за позовною заявою Нікопольської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Червоногригорівської селищної ради Нікопольського району до товариства з обмеженою відповідальністю про визнання недійсними семи додаткових угод на постачання газу та стягнення майже 250 000 гривень безпідставно сплачених бюджетних коштів.

Прокуратурою встановлено, що за результатами проведених торгів між виконавчим комітетом селищної ради та товариством-постачальником укладено договір про закупівлю природного газу для закладів освіти. Проте надалі між замовником та постачальником укладалися додаткові угоди, якими ціни безпідставно підвищувалися. Це й стало підставою для звернення прокуратури до суду.

Судовий розгляд позовної заяви триває.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

Голову ОСББ судять за шахрайство: прокуратура Нікополя

У Нікополі майже за мільйон відремонтують шкільний туалет[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×