Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
535
535

На Нікопольщині жінка отримала опіки 70% тіла, намагаючись спалити бур’ян

На Нікопольщині жінка отримала опіки 70% тіла, намагаючись спалити бур'ян

На Нікопольщині жінка отримала опіки 70% тіла, коли намагалася спалити бур’ян на городі.

Про це розповіла Валентина Марченко, передає Nikopolnews.

Нещодавно Нікопольска швидка допомога отримала повідомлення про те, що в районі у полі обгоріла жінка під час пожежі. На місце, за 9 хвилин виїхала  бригада пункту базування бригад ЕМД села Дмитрівка в складі фельдшера Анни Полозок та водія Олега Біляєва.

Під час виклику медики побачили, що посеред городу згарище, обгоріла скирта сіна, а поблизу лежить на куску якогось брезенту 60-річна жінка з масивними опіками в важкому стані, одягнена в мокрі обгорілі шматки одягу. Фельдшерка швидко оглянула потерпілу й надала їй допомогу – зробила знеболення, обробила  місця опіків протиопіковим гелем, переклала її на ноші і вирушила в дорогу.

На Нікопольщині жінка отримала опіки 70% тіла, намагаючись спалити бур’ян

454036052 1225210661831217 1276830593106488452 n

Постраждала жінка вирішила прибрати бур’яни на своєму городі. Вона згребла його в купу і підпалила.  Полум’я почало швидко поширюватися. Перекинулося на сусідній город, де стояла скирда сіна. Воно також загорілося. Жінка намагалася гасити сіно,  але ще більше обгоріла.

Рятувати її на город прибігли люди. Вони відразу кинулися гасити пожежу та допомагати постраждалій – облили кількома відрами води.

Потерпіла жінка отримала термічні опіки кінцівок, грудної клітки, живота, обличчя, шиї 2-3 ступеню (70% шкіри). А також опіки дихальних шляхів. Пацієнтку госпіталізували в реанімаційне відділення Нікопольської міської лікарні № 4.

«Бригада екстреної медичної допомоги зробила все, що могла для порятунку травмованої, за що їй велика вдячність. А людям, перш ніж влаштовувати феєрверки в посушливу, спекотну погоду, треба добре подумати про наслідки», додала Валентина Марченко.

 

Ще новини Нікопольщини: На Дніпропетровщині з води дістали тіла двох чоловіків

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×