Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
32
32

На війні загинув мешканець Червоногригорівки Дмитро Янку

На війні загинув мешканець Червоногригорівки Дмитро Янку

На війні загинув мешканець Червоногригорівки Дмитро Янку. Сумну новину повідомили у Червоногригорівській громаді, передає Nikopolnews.

З невимовним сумом сповіщаємо, що 4 листопада біля населеного пункту Берестове, Куп’янського району Харківської області, обірвалося життя нашого захисника Янку Дмитра Васильовича 31.01.1996 р.н., який вірно служив Україні на Сході нашої держави майже з самого початку війни. Він загинув при захисті Батьківщини, виявивши стійкість та мужність під час виконання бойових завдань. Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким, які втратили чудового чоловіка, сина, брата, онука…, – йдеться у повідомленні громади

Янку Дмитро гідно і відповідально ніс службу, мав звання головного сержанта – командира відділення. Був добрим і надійним товаришем, справжнім патріотом України та мав багато планів на майбутнє, яким не судилося здійснитися..

Щиро поділяємо горе родини загиблого військового та разом з ними схиляємо голови у великій скорботі. Нехай світлі спогади про Дмитра назавжди залишаться у серцях земляків. Ми повинні завжди пам’ятати, якою дорогою ціною нам дістається кожна хвилина мирного життя та незалежність України, – пишуть земляки

Прощання із загиблим Героєм відбудеться в понеділок, 7 листопада 2022 року, з 10:30 години за адресою: смт Червоногригорівка, вул. Нагорна, буд. 74.

Світла пам’ять Захиснику України! Щирі співчуття рідним і близьким!

Інші загиблі Герої Нікопольщини – інформація про них ТУТ

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×