Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
300
300

Начальник Нікопольської РВА зустрівся з чеською гуманітарною організацією «Людина в Біді»

Начальник Нікопольської РВА зустрівся з чеською гуманітарною організацією «Людина в Біді»

Начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко зустрівся з чеської гуманітарної організації «Людина в Біді». Про це повідомив він сам, передає Nikopolnews.

Обговорили шляхи взаємодії та окреслили можливості організації. При цьому Євтушенко зазначає, що «Людина в Біді» – найбільша у центральній Європі благодійна організація, котра завдяки фінансовій підтримці Європейського Союзу та інших донорів надає підтримку людям, що проживають на території активних бойових дій.

Будівельні матеріали для швидкого ремонту, обігрівачі, продукти харчування, засоби гігієни, грошова допомога, усе це суттєва підтримка для людей котрі віч-на-віч стикаються з діями російського агресора. Ще одним стратегічно важливим напрямком є допомога громадам обладнанням та ємностями для безперебійного та якісного водопостачання, – каже Євтушенко

За його словами, у фонду чимало проєктів спрямованих на відновлювальні роботи у навчальних закладах, які було пошкоджено в результаті військових дій, психосоціальна підтримка дітей, підтримка цифровими пристроями для отримання доступу до навчання, відновлення цивільної інфраструктури (приватний сектор і багатоповерхові будинки) тощо.

Завдання Нікопольської РВА сьогодні – сприяти діалогу фонду та представників органів місцевого самоврядування задля відновлення та розвитку громад, – резюмував Євген Євтушенко

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×