Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
986
986

Навіщо російські війська щодня атакують Нікополь і район – пояснив Микола Лукашук

Навіщо російські війська щодня атакують Нікополь і район – пояснив Микола Лукашук

Навіщо російські війська щодня атакують Нікополь і район? Відповідь на це питання дав голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Допис у своєму телеграмі посадовець оприлюднив сьогодні, 28 жовтня, після чергового обстрілу міста Нікополь, внаслідок якого отримали поранення двоє дітей, передає Nikopolnews.

Навіщо російські окупаційні війська щодня атакують Нікополь і район, гатять артилерією і дронами-камікадзе по мирним людям?

Лукашук каже, що ворог намагається створити атмосферу страху та невизначеності серед місцевих жителів. Росія прагне будь-яким способом деморалізувати населення Дніпропетровщини, тиснути на місцеву владу та спровокувати потік біженців.

Постійні обстріли порушують нормальне життя Нікопольщини, ускладнюють доступ до базових потреб і посилюють гуманітарні проблеми.

Міжнародна спільнота мусить жорстко реагувати на той терор, який чинять росіяни, і використовувати усі важелі впливу для ослаблення окупантів. Наші діти, наші люди не повинні страждати. Покарання для військових злочинців має бути незворотнім, – написав голова облради

Ще новини Нікополя і району: На тому березі – армія РФ. Репортаж із Нікополя від DW

Читайте також: Запорізьку область перетворять на «фортецю»: збудують укріплення навколо міст – Федоров

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу