Купити квартиру в Дніпрі

5426
5426

Нікопольщина втратила ще одного Героя – загинув Браворіченко Євген з Червоногригорівської громади

Нікопольщина втратила ще одного Героя - загинув Браворіченко Євген з Червоногригорівської громади

Нікопольщина втратила ще одного Героя на війні з росією. Сумну новину повідомили у Червоногригорівській громаді, передає Nikopolnews.

16 вересня виявивши стійкість і мужність, у бою за Батьківщину загинув Захисник Браворіченко Євген Володимирович 1991 р.н., якого було мобілізовано для захисту України 17.01.2023 року.

Нікопольщина втратила ще одного Героя: фото

Нікопольщина втратила ще одного Героя на війні з Росією (фото)

Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким, які втратили чудового чоловіка, сина, батька… – йдеться в повідомленні громади

Про Євгена розповідають, що він гідно і відповідально ніс службу, був солдатом Національної гвардії України – навідником-оператором. Був добрим і надійним товаришем, справжнім патріотом України та мав багато планів на майбутнє, яким не судилося здійснитися.

Щиро поділяємо горе родини загиблого військового, та разом з ними схиляємо голови у великій скорботі. Нехай світлі спогади про Євгена назавжди залишаться у серцях земляків. Ми повинні завжди пам’ятати, якою дорогою ціною нам дістається кожна хвилина мирного життя та незалежність України. Працівники апарату, члени виконавчого комітету та депутатський корпус Червоногригорівської селищної ради сумують з рідними і близькими, розділяємо біль втрати, – йдеться у повідомленні

Відспівування та прощання із загиблим Героєм відбудеться в суботу, 23 вересня 2023 року, з 14:00 години за адресою: смт Червоногригорівка, вул. Підстепна, буд. 31.

Вічна і світла пам’ять Захиснику України! Щирі співчуття рідним і близьким!

Інші загиблі Герої Нікопольщини – інформація про них ТУТ

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×