Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
8210
8210

Нікопольщина втратила двох Захисників на фронті – Вадима Донченка і Володимира Задорожка з Томаківської ТГ

Нікопольщина втратила

Нікопольщина втратила двох Захисників на фронті. Сумну новину повідомили на офіційній сторінці Томаківської громади у соціальній мережі «Фейсбук», передає Nikopolnews.

«Томаківська селищна територіальна громада висловлює щирі співчуття рідним та близьким військовослужбовця Донченка Вадима Івановича», йдеться у повідомленні.

Боєць загинув 9 травня 2023 року поблизу н. п. Новоселівське Сватівського р-ну, Луганської обл. Відомо, що 2 березня 2022 року Вадим Іванович став на захист рідної Батьківщини. Він був призваний на військову службу  по мобілізації першим відділом у смт Томаківка НРТЦК та СП Дніпропетровської області. Проживав в селі Чумаки. На фронті був кулеметником.

Нікопольщина втратила двох Захисників на фронті: фото

Нікопольщина втратила

Вадим Донченко

Церемонія прощання з Героєм відбудеться 25 травня в селі Чумаки. Шикування живого коридора розпочнеться об 10: 45 від будинку Героя в напрямку до траси.

Адреса: село Чумаки, вул. Вишнева, буд.47.

«Томаківська селищна територіальна громада висловлює щирі співчуття рідним та близьким  померлого військовослужбовця Задорожка Володимира Вікторовича», йдеться в повідомленні Томаківської громади

Захисник України помер 20 травня 2023 року в селі Авдіївка Краматорського  р-ну, Донецької області. 19 квітня 2022 року Володимир Вікторович став на захист рідної Батьківщини. Він був призваний на військову службу по мобілізації першим відділом у смт Томаківка Нікопольського РТЦК та СП Дніпропетровської області.

Нікопольщина втратила

Володимир Задорожко

Проживав у селищі Томаківка. Мав звання старший сержант. На фронті перебував у розпорядженні командира Військової частини.

Церемонія прощання з Захисником відбудеться завтра 25 травня в смт Томаківка.

Інші загиблі Герої Нікопольщини – інформація про них ТУТ

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×