Купити квартиру в Дніпрі

8058
8058

Нікопольщина втратила ще одного Захисника на фронті – загинув Млинець Анатолій з Томаківської громади

Нікопольщина втратила ще одного Захисника на фронті - загинув Млинець Анатолій з Томаківської громади

Нікопольщина втратила ще одного Захисника на фронті. Сумну новину повідомили у Томаківській громаді, передає Nikopolnews.

«Сумна звістка з фронту увірвалася до Зеленогайщини і усієї Томаківської громади, принесла  з собою смуток  страждання з приводу загибелі нашого земляка, стрільця – снайпера механізованого батальйону – МЛИНЦЯ Анатолія», йдеться в повідомленні

Життя мужнього Захисника обірвалося 14 червня 2023 року в районі населеного пункту Новодарівка Пологівського району Запорізької області. Мужньому Герою назавжди залишиться 24 роки.

Нікопольщина втратила ще одного Захисника на фронті: фото

Нікопольщина втратила

Вірний Захисник, справжній патріот боронив Україну до останнього свого подиху, показавши стійкість, мужність та відданість своїй Батьківщині! Низький уклін та вічна пам’ять Герою, який віддав життя за суверенітет і територіальну цілісність нашої держави та кожного з нас.

«Щирий, добрий, відповідальний, порядний, надійний, турботливий  завжди був готовий прийти на допомогу – таким Толік назавжди залишиться в пам’яті сім’ї, друзів, рідних та побратимів», говорять у Томаківській громаді.

Прощання із загиблим Захисником України, відбудеться 19 червня біля рідного дому. Формування живого коридору з 11.30 від будинку Захисника в напрямку по вул. Вишневій.

Світла і вічна пам’ять Захиснику України! Щирі співчуття рідним і близьким.

Інші загиблі Герої Нікопольщини – інформація про них ТУТ

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×