Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
10150
10150

Нікопольщина втратила ще одного сина: загинув Загинайло Роман з Червоногригорівки

Нікопольщина втратила ще одного сина: загинув Загинайло Роман з Червоногригорівки

Нікопольщина втратила ще одного сина на війні з росією. Сумну новину повідомили у Червоногригорівській об’єднаній територіальній громаді, передає Nikopolnews.

Червоногригорівська громада знову в скорботі… Він йшов на палаючий схід молодим… Саме таким, молодим та мужнім ми назавжди запам’ятаємо Загинайла Романа Васильовича, 1976 року народження, – йдеться у повідомленні.

Нікопольщина втратила ще одного сина: загинув Загинайло Роман з Червоногригорівки

Зазначається, що ще під час антитерористичної операції на сході, яка розпочалась в 2014 році, Роман Загинайло давав гідну відсіч ворогам.

Так і цього разу, з самих перших днів війни у лютому, не вагаючись, став на захист земляків та територіальної цілісності нашої держави.

Але так розпорядилася не справедливо доля, що молодший сержант Роман Загинайло закінчив життєвий шлях в бою.

Чоловік воював у  складі парашутно-десантного батальйону. Вірний військовій присязі, у бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість і мужність, загинув 17 червня 2022 року від отриманих поранень не сумісних з життям під час участі в бойових діях в одному з населених пунктів Донецької області.

Згадка про героя буде передана наступним поколінням, а ми з вами будемо завжди тримати його образ в своїх думках, образ воїна, чоловіка, захисника… Бракує слів, щоб передати всі ті емоції, які клекочуть в серцях рідних та друзів, але ми віримо, що ця гірка втрата не була даремною і він десь згори побачить перемогу та посміхнеться. А ми йому за це низько вклоняємося, бо ціною нашого спокійного життя стало його власне. Виконком Червоногригорівської селищної ради та депутатський корпус, висловлює глибокі співчуття рідним та близьким, – йдеться у повідомленні.

Інформація про інших загиблих під час повномасштабної війни Героїв з Нікопольщини ТУТ

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×