Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3021
3021

Обстріли з РСЗВ та артилерії і збиті «Шахеди» над Нікопольщиною – ось, що чули мешканці

Обстріли з РСЗВ та артилерії і збиті «Шахеди» над Нікопольщиною – ось, що чули мешканці

Як повідомлялося раніше, вночі над Нікопольщиною було збито 8 ворожих дронів. Ніч в районі була непростою – ворог обстріляв чотири громади. Подробиці повідомив голова облради Микола Лукашук, а Телеграм-канали публікують відео, на яких можна почути звуки «ворожих «Шахедів» і роботи нашої ППО, передає Nikopolnews.

Почну з хорошої новини, як і обіцяв вчора: 8 ворожих дронів-камікадзе вчора пізно ввечері збили над областю військові з повітряного командування «Схід». Дякую нашим захисникам неба! – написав Микола Лукашук.

Він також розповів, що окупанти не давали спокою Нікопольщині всю ніч: кілька разів гатили по району з важкої артилерії і «Градів». Під ударом опинилися Марганецька, Мирівська, Червоногригорівська громади та Нікополь.

В Червоногригорівській громаді зачепило півдесятка приватних житлових будинків, господарську споруду, автівку, газогін, електромережі.

Обстріли з РСЗВ та артилерії і збиті «Шахеди» над Нікопольщиною – ось, що чули мешканці

Найголовніше – внаслідок ворожих атак ніхто не постраждав.

Щодо інших районів області – без надзвичайних ситуацій. Радіаційний фон в області не перевищує допустимих показників.

Зазначимо, що у своєму зверненні до мешканців Нікопольського району начальник РВА Євген Євтушенко подякував небайдужим, які допомогли збити ворожі дрони.

Сили протиповітряної оборони збили над територією району вісім БПЛА “Шахід”. Є в цьому і трішки вашої заслуги – ми отримали багато інформації, яка дозволила військовим оперативно реагувати на ситуацію.
Дякую вам за допомогу! – написав Євтушенко вранці 4 листопада.

Ось, що чули мешканці над Нікопольщиною цієї ночі.

Ворог атакував Дніпропетровщину дронами, обстріляв Нікопольщину – що чули мешканці (відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×