Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
183
183

Окупанти нищать аграрну інфраструктуру, але попри обстріли фермери Нікопольщини розпочали жнива

Окупанти нищать аграрну інфраструктуру, але попри обстріли фермери Нікопольщини розпочали жнива

Попри обстріли фермери Нікопольщини розпочали жнива. Про це сьогодні, у День фермера, розповів начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко.

Попри бойові дії та посушливу погоду фермери Нікопольщини розпочали жнива. Наразі збирають озимий ячмінь і горох. В планах – озима пшениця, – написав Євтушенко, передає Nikopolnews

Посадовець наголосив, що в усі часи праця фермера була і залишається нелегкою, сповненою складнощів, без свят і вихідних, але надзвичайно важливою та потрібною для добробуту і благополуччя України.

Фермери Нікопольщини сьогодні працюють у надскладних умовах

А сьогодні фермерам особливо складно. Особливо на прифронтових територіях.

Сьогодні окупанти продовжують нищити аграрну інфраструктуру району, спричиняючи величезні збитки виробникам. Незважаючи на це, фермери Нікопольщини, як і всі аграрії, не залишаються осторонь викликів збройної агресії. Від їхньої успішної праці залежить продовольча безпека України. Вони виробляють якісну сільськогосподарську продукцію, наповнюють бюджет та зберігають кращі хліборобські традиції Дніпропетровщини.

Окупанти нищать аграрну інфраструктуру, але попри обстріли фермери Нікопольщини розпочали жнива

Сьогодні ми відзначаємо професійне свято – День фермера. Тож з цієї нагоди висловлюю щиру вдячність кожному фермеру за соціальну відповідальність та допомогу, за наполегливу працю! Бажаю вам гарних врожаїв та сприятливої погоди. Дай вам Бог спокійно зібрати урожай. Нехай засіки повняться відбірним зерном, а ваші сім’ї – достатком і благополуччям! – написав Євген Євтушенко

Ще новини Нікополя і району: «Чому ви не виїжджаєте?» — відповіді жінок з Нікополя, Харкова, Херсона, Одеси, Білопілля

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу