Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3327
3327

 «Особливо важливо це для Нікопольщини, де електроопалення» – про додаткові генерації говорили на брифінгу при ОП

 «Особливо важливо це для Нікопольщини, де електроопалення» - про додаткові генерації говорили на брифінгу при ОП

Про підготовку до зими говорили на брифінгу, що пройшов під головуванням заступника керівника Офісу Президента України Олексія Кулеби. Участь у ньому дистанційно взяли представники Нікопольщини.

Про це повідомив начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко, передає Nikopolnews.

Участь у брифінгу взяли начальники обласних та районних військових адміністрацій і очільники територіальних громад. Обговорили стан підготовки до осінньо-зимового періоду 2024-2025 років.

Особливо важливо це для Нікопольщини, де електроопалення

Євтушенко зазначає, що наразі, українська енергосистема залишається однією з ключових цілей росії. Сьогодні, найбільші джерела виробництва  електроенергії  – Каховська та Дніпровська ГЕС, Зміївська та Трипільська ТЕС – повністю зруйновані. Критично пошкоджені понад 80 відсотків теплоелектростанцій та близько половини високовольтних підстанцій. Тож ризики є досить суттєвими.

Особливо важливо це для Нікопольщини, де електроопалення

Особливо важливо це для Нікопольщини, де електроопалення

Під час спілкування окреслили пріоритетні напрямки діяльності щодо створення додаткової генерації електроенергії. Особливо важливим це питання є для Нікопольщини, адже три громади, а саме Марганецька, Нікопольська та Покровська міська, з 2016 року стали учасниками проєкту децентралізації опалення. Здебільшого, люди у цих громадах мають в оселях електричне опалення. Тож без сталого енергопостачання зима стане для них не аби яким випробуванням, – підкреслив Євген Євтушенко

Особливо важливо це для Нікопольщини, де електроопалення

Також важливим пріоритетом є забезпечення функціонування об’єктів критичної інфраструктури та комунальних закладів.

Ще новини Нікополя і району: Не на часі: «На Нікопольщині буде складно здійснити реформу освіти» – область просить почекати

А також: Мешканців Дніпропетровщини закликають встановлювати альтернативні джерела енергії (відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×