Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1002
1002

П’яний, на краденій автівці без номерів – у Покрові затримали злочинця

Пьяный, на краденой машине без номеров - в Покрове задержали преступника

У Покрові затримали злочинця, який пересувався у стані алкогольного сп’яніння на автівці без номерних знаків. Пізніше з’ясувалося, що авто знаходиться у розшуку. Про це повідомляє Нікопольське районне управління поліції, передає Nikopolnews.

Мешканця Покрова підозрюють у скоєнні серії майнових злочинів.

На одній із викрадених автівок чоловік перевозив 85 сліп-пакетів із марихуаною та інструменти, які викрав раніше з гаражів та сараїв містян.

18 квітня у м. Покрові працівники поліції зупинили автомобіль «Део Ланос» без номерних знаків, водій якого перебував у стані сп’яніння.

Під час перевірки  транспортного засобу поліцейські з’ясували, що автівка перебуває у розшуку з 10 лютого поточного року. У багажнику транспортного засобу правоохоронці виявили інструменти та речі, а в сумці підозрюваного – сліп-пакети із подрібненою марихуаною.

П’яний, на краденій автівці без номерів – у Покрові затримали злочинця

П’яний, на краденій автівці без номерів – у Покрові затримали злочинця

Слідством встановлено, що чоловік причетний ще до одного незаконного заволодіння транспортного засобу та до серії крадіжок з гаражів та сараїв мешканців Покрову. Вилучені у багажнику автівки речі саме і належать потерпілим громадянам.

Правопорушником виявився 31-річний місцевий житель, раніше неодноразово засуджений за аналогічні злочини. Все вилучене направили на експертизу. Чоловіка притягнули до адміністративної відповідальності за ст. 126 та 130 КУпАП.

19 квітня слідчим за погодженням із окружною прокуратурою викрадачу оголосили про підозру за ч.2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Також триває досудове розслідування за ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

У Нікополі поліцейські затримали трьох збувачів наркотиків, серед них дві жінки

35-річний мешканець Покрова ховав у шафі гранату з запалом і наркотики

У мешканця Покрова виявили гранату і наркотики

У Покрові 14-річний підліток під час сирени кинув у бомбосховище пляшку з горючою сумішшю

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×