Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
266
266

Покровчани перемогли у Міжнародному конкурсі мистецтв «ВОЛЯ»

Покровчани перемогли у Міжнародному конкурсі мистецтв «ВОЛЯ»
Фото: Nikopolnews

Юні покровчани, вихованці Будинку творчості дітей та юнацтва вибороли переможні місця у Міжнародному конкурсі мистецтв “ВОЛЯ”. Про це повідомляє пресслужба міського голови Покрова, передає Nikopolnews.

В конкурсі брали участь представники різних жанрів. Діти представляли свої напрацювання у багатьох напрямках.

Найкращою роботою у номінації “Кіномистецтво” визнано творчий доробок колективу покровського театрального гуртка “Звичайні дива”. Вони стали володарями Гран-Прі конкурсу!

Переможні другі місця отримали: Поліна Малишева (номінація “Хореографія”), Таїсія Наумович та колектив “Гармонія” (номінація “Вокал”), Ренат Юзьков у номінації “Образотворче мистецтво”.

Дипломантом ІІІ ступеня у номінації “Театральне мистецтво” стала Анастасія Мазуренко.

Покровчани перемогли у Міжнародному конкурсі мистецтв «ВОЛЯ»

Організатори, оргкомітет та члени журі Міжнародного конкурсу мистецтв щиро вітають переможців, дякують всім учасникам за небайдужість та активну участь у цей нелегкий час. Зазначають, що талановиті діти своїми роботами, мистецтвом й творчістю надихають на нові проєкти! Приєднуємось до привітань, щиро зичимо юним даруванням та їх наставникам – керівникам гуртків БТДЮ Анжеліці Сичевській, Юлії Кривчук, Людмилі Нагібіній та Альоні Ляшенко подальших творчих злетів та втілення цікавих задумів! – йдеться у повідомленні пресслужби.

“Тато, я люблю тебе”: в мережі показали зворушливий дитячий малюнок на могилі загиблого воїна (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×